Energiezuinig bouwen met Bouwonderneming Feys

Energiezuinig bouwen vormt het hart en de ziel van Bouwonderneming Feys in Zulte, familiebedrijf met ruim 40 jaar ervaring. Naast die aandacht voor duurzaamheid en kwaliteit focussen wij op een perfecte en unieke architectuur.

Om die belofte te realiseren, vallen wij terug op een hechte en ervaren ploeg, die de term ‘teamwork’ elk dag weer waarmaakt.

Bouwonderneming Feys te Waregem

Maak kennis met ons team

Onze kwaliteit is het product van puur teamwork. Elke schakel binnen onze ploeg van voorbereiding tot uitvoering is even belangrijk!

Gerdy - Bouwonderneming Feys

Gerdy Feys

Zaakvoerder
Filip - Bouwonderneming Feys

Filip Feys

Zaakvoerder

Innoverende partners

Van ruwbouwaannemer evolueerden wij tot sleutel-op-de-deurbouwer en projectontwikkelaar. Vandaag zijn wij bovenal gespecialiseerd in energiezuinig bouwen.

Niet alleen door te werken met de ecologische, heel erg isolerende bouwsteen Isospan, maar ook door nauwe samenwerking met innoverende partners als Renson en Niko.

Bouwonderneming Feys als innoverende partner

Binnenkort samenwerken aan uw project?

De combinatie van traditioneel vakmanschap, kwalitatief hoogstaande materialen en oog voor detail vormt dé garantie op een resultaat dat er staat. Bovendien hebben wij doorheen het hele proces aandacht voor persoonlijk contact en doorgedreven service.

Geïnteresseerd in een samenwerking? Laat ons gerust iets weten, we plannen zo snel mogelijk een vrijblijvende kennismaking.

Contact opnemen