Energiezuinig bouwen met Bouwonderneming Feys

Energiezuinig bouwen vormt het hart en de ziel van Bouwonderneming Feys in Zulte, familiebedrijf met ruim 40 jaar ervaring. Naast die aandacht voor duurzaamheid en kwaliteit focussen wij op een perfecte en unieke architectuur.

Om die belofte te realiseren, vallen wij terug op een hechte en ervaren ploeg, die de term ‘teamwork’ elk dag weer waarmaakt.

Maak kennis met ons team

Onze kwaliteit is het product van puur teamwork. Elke schakel binnen onze ploeg van voorbereiding tot uitvoering is even belangrijk!

gerdy-feys

Gerdy Feys

Zaakvoerder
filip-feys

Filip Feys

Zaakvoerder
brigitte-samyn

Brigitte Samyn

Receptie – personeelszaken – leveranciers
véronique-clement

Véronique Clement

Commerciële binnendienst – facturatie – boekhouding
pieter-ovaere

Pieter Ovaere

Projectleider – planning
giovanni-amelinck

Giovanni Amelinck

Projectvoorbereiding – dienst na verkoop
thomas-rodts

Thomas Rodts

Projectvoorbereiding – technisch tekenaar – calculatie

Innoverende partners

Van ruwbouwaannemer evolueerden wij tot sleutel-op-de-deurbouwer en projectontwikkelaar. Vandaag zijn wij bovenal gespecialiseerd in energiezuinig bouwen.

Niet alleen door te werken met de ecologische, heel erg isolerende bouwsteen Isospan, maar ook door nauwe samenwerking met innoverende partners als Renson en Niko.

Binnenkort samenwerken aan uw project?

De combinatie van traditioneel vakmanschap, kwalitatief hoogstaande materialen en oog voor detail vormt dé garantie op een resultaat dat er staat. Bovendien hebben wij doorheen het hele proces aandacht voor persoonlijk contact en doorgedreven service.

Geïnteresseerd in een samenwerking? Laat ons gerust iets weten, we plannen zo snel mogelijk een vrijblijvende kennismaking.

Contact opnemen